Subiect: Naruto la Cinema

Buna ziua!

Dragi otaku,

Eu si alte cateva persoane ne-am gandit sa incercam sa aducem un film indragit de multa lume la cinema. Este un film care deocamdata nu a aparut online, dar s-a vorbit despre el intre otaku mai mult decat "Fifty Shades Of Grey".

Naruto a fost anime-ul cu care am copilarit. Datorita Jetix-ului eu acum am devenit o otaku in toata regula si sunt mandra de asta! Naruto a aparut cativa ani la rand pe Jetix, dupa care pe Animax.

Acest anime a meritat toata publicitatea facuta, intr-ucat era la televizor timp de cativa ani subtitrat in romana.

Naruto mi-a deschis destule orizonturi. Deci de aceasta data vom incerca (eu, echipa mea si toti cei care ne sustin) sa deschidem un nou orizont in lumea Otaku. Merita sa incercam sa aducem filmul "Naruto: The Last Movie" la Cinema.

Au fost atatea filme la cinema, de ce nu ar putea fi si acesta?

Eu una urasc faptul ca suntem crezuti inferiori unora doar pentru ca ne uitam la "desene animate".
Este adevarat, cuvantul "otaku" in Japonia inseamna persoana care nu stie sa socializeze, care se inchide in el si in manga sau anime. Dar noi am dus cuvantul "otaku" la un cu totul alt nivel!

Noi am redefinit cuvantul acesta intr-un alt mod cu totul pozitiv! Am transformat aceasta fosta insulta intr-un compliment. Pentru noi, acum a fi otaku inseamna sa fi o persoana careia nu ii este frica sa recunoasca faptul ca ii plac anime-urile sau manga-urile, o persoana care are incredere in sine si este SOCIABILA! De ce sociabila?

Pentru ca mii de persoane se numesc sociabili prin simplu fapt ca isi cunosc vecinii sau se inteleg bine cu persoanele din cartier, dar noi ,otaku, ne intelegem bine intre noi!

Toti otaku romani sunt de treaba, se organizeaza ATATEA meeting-uri si multe altele si totusi otaku sunt antisociabili?

Este o porcarie faptul ca suntem caracterizati intr-un mod anume pana sa ni se dea o sansa sa ne aratam puterile si personalitatea!

Eu una nu sunt sigura daca acest "proiect" va ajunge departe, sau nu, dar sunt sigura ca va ajuta la dezvoltarea comunitatii otaku in toata tara!
Daca doriti sa ne sustineti, spuneti-va parerile pe site-ul: http://anime-news-romania.blogspot.ro/2 … mania.html

Sunteti importanti pentru noi! Pentru toti de fapt! Fiecare persoana care ne sustine reprezinta un motiv in plus pentru care MERITAM SA FIM AUZITI!

Filmul Naruto este doar inceputul, daca va fi acceptat filmul, de aici inainte totul va merge minunat pentru toti otaku din tara!