Subiect: Nu pot vedea video-ul pe site
http://prntscr.com/cso7qb
Nu pot vedea video-ul pe site, as dori sa stiu daca a fost receptat sau daca trebuie sa-l trimit din nou
( ! ) Deprecated: Function utf8_decode() is deprecated in C:\www\ro.nijikon\forum\include\functions.php on line 872 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
# | Time | Memory | Function | Location |
1 | 0.0002 | 361856 | {main}( ) | ...\rewrite.php:0 |
2 | 0.0244 | 428808 | require( 'C:\www\ro.nijikon\forum\viewtopic.php ) | ...\rewrite.php:93 |
3 | 0.0324 | 484584 | sef_friendly( $str = 'Nu pot vedea video-ul pe site' ) | ...\viewtopic.php:198 |
( ! ) Deprecated: Function utf8_decode() is deprecated in C:\www\ro.nijikon\forum\include\functions.php on line 872 | ||||
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
2 | 0.0244 | 428808 | require( 'C:\www\ro.nijikon\forum\viewtopic.php ) | ...\rewrite.php:93 |
3 | 0.0370 | 489720 | sef_friendly( $str = 'Anime Music Videos' ) | ...\viewtopic.php:239 |
---|---|---|---|---|
Call Stack | ||||
3 | 0.0403 | 489864 | sef_friendly( $str = 'Nu pot vedea video-ul pe site' ) | ...\viewtopic.php:244 |
Nijikon Forums » Anime Music Videos » Nu pot vedea video-ul pe site
Pagini 1
Este necesar sa fiti autentificati sau sa va inregistrati pentru a raspunde
http://prntscr.com/cso7qb
Nu pot vedea video-ul pe site, as dori sa stiu daca a fost receptat sau daca trebuie sa-l trimit din nou
Aceeasi problema o am si eu (One Punch Man [trailer]-chibi). Merg decat primele 15 sec. Amv-ul a fost primit corect? Mentionez ca pot sa il vad acasa fara probleme si la fel si prietenii mei pe alte calculatoare si este un format pe care l-am mai folosit si in trecut.
La mine se opreste la 01:03, restul fisierului pare sa fie corupt. F̶i̶l̶e̶ ̶s̶i̶z̶e̶-̶u̶l̶ ̶e̶ ̶c̶o̶r̶e̶c̶t̶.̶ Fisierul e putin mai mic decat cel original.
Nici eu nu pot vedea unul din video-urile mele p site. Nici macar nu mi-l incarca. Si am incercat sa ii dau upload de doua ori, cu aceeasi problema de fiecare data. Este vorba despre '[trailer] Kingsglaive'
Ce ne facem???????
Acum am vazut ca si amv-ul meu se opreste la 1:30. Il puteti descarca de aici http://www.mediafire.com/file/mi6nc86kl … Within.mp4
Le-a trimis cineva mail? Daca nu, as trimite eu, macar sa vada acolo.
Edit: nu stiu daca a fost noroc chior sau nu, dar am putut uploada corect folosind Microsoft Edge. In cazul meu, varianta corecta a AMV-ului se numeste: It's Hard to be Magical (reupload 5)
Am facut si eu Re-upload la Zegapain - Stay Forever... Ciudat este ca primul l-am verificat exact dupa incarcare si mergea, dar ieri cand am vazut mesajele pe forum am verificat iar si nu mai se incarca deloc
În cazul meu, varianta care aș dori să fie luată în considerare se numește: Power Up!-Final Version-Reupload 2.
Hmm, indeed. Si la mine se intrerupe brusc spre sfarsit. Daca e nevoie de vreun re-upload sau sa-l descarcati din alta parte, se rezolva. Ar fi bun un raspuns xD
Also, if only I knew ca se extinde concursul <.<
Pagini 1
Este necesar sa fiti autentificati sau sa va inregistrati pentru a raspunde
Nijikon Forums » Anime Music Videos » Nu pot vedea video-ul pe site