Forumul Nijikon este destinat cu precadere discutiilor despre eveniment si este menit sa inlesneasca schimbul de informatii intre organizatori si utilizatori. Acestea fiind spuse, exista sectiuni ce ar trebui sa acopere in principiu toate subiectele. Asigura-te inainte de pornirea unei discutii ca aceasta e la sectiunea care trebuie. Postarile necorespunzatoare sectiunii vor fi mutate.

Acestea fiind zise, regulile de baza sunt urmatoarele:

- Forumul este in limba Romana. E recomandat ca posturile sa reflecte acest lucru.
- Respecta regulile de ortografie si punctuatie, precum si gramatica.
- Respecta opiniile celorlalte persoane care discuta aici. Daca cineva nu e de acord cu tine inseamna doar atat, ca nu e de acord cu tine.
- Respecta-te pe tine insuti si nu sari la cearta si flamewars cand nu esti de acord cu cineva. Totodata, limbajul vulgar nu va fi tolerat.
- Nu vor fi permise topicuri inutile, de spam, ce nu contin o informatie consistenta si sunt menite doar sa creasca numarul de posturi.
- Nu vor fi permise posturi de o vorba-doua care nu aduc nimic interesant discutiei.
- Nu vor fi permise topicuri sau posturi cu continut vulgar, socant, insultator, menite sa faca trolling etc.
- Nu vor fi permise caracteristici de cont (avatar, semnatura, detalii personale, username etc) cu caracter publicitar sau vulgar, insultator si asa mai departe.

In general, e suficient sa pastrezi o anumita masura de bun-simt pe forum si totul va fi ok. Nerespectarea acestor reguli va duce la avertisment sau, in functie de fapta, la interzicerea accesului pe forum.

Inregistrarea pe acest forum presupune acceptul tacit al acestui regulament, chiar daca el a fost citit sau nu. Nijikon isi rezerva dreptul de a schimba/actualiza aceste reguli fara sa anunte in prealabil utilizatorii.