Subiect: [Nijikon 2016] Rezultate Concurs AMV

http://2016.nijikon.ro/imagini/upload/rezultateamv_nijikon2016.jpg

Asa cum am anuntat si in cadrul Nijikon 2016 in ziua de duminica, la difuzarea Showcase-ului de AMV-uri, din cauza unor probleme tehnice intampinate de catre cativa dintre editori la uploadarea videourilor folosind formularul de inscriere, am decis sa anuntam premiile la o saptamana dupa eveniment, pentru a putea juriza toate intrarile in concurs. Acum ca totul s-a remediat, avem placerea de a anunta toti castigatorii concursului.

Best of Nijikon 2016 Locul 1: Buggy - Within
Best of Nijikon 2016 Locul 2: Nezumi - Find me
Best of Nijikon 2016 Locul 3: amydyne - step out
Cea mai buna realizare tehnica: Darkyow666 - Animemix Deathblow
Cea mai buna sincronizare: Mircea ScrewT - Mechanical Masquerade
Mentiune 1: Silver Crow - It's Hard to be Magical
Mentiune 2: Kuro009 - Inside
Mentiune 3: DarkValkyrie - Colors You Brought
Mentiune 4: xPika chu - Feelings

La finalul saptamanii viitoare vom lua legatura cu premiantii pentru a le putea expedia premiile.

Pentru cei curiosi sa vada notele primite cat si observatiile juriului legate de AMV-urile lor inscrise in concurs, rezultatele le gasiti aici.
Felicitari tuturor participantilor!

2 Editat de dumitru.nemtuc (29-10-2016 15:30:52)

Re: [Nijikon 2016] Rezultate Concurs AMV

Salut,

Am o nelamurire. AMV-ul meu apare ca fiind descalificat pentru credite la 0:00 (desi e numele amv-ului la 0:00, creditele sunt la final).
De ce este considerat descalificat pentru asa ceva? M-am uitat in regulament si NU scrie nicaieri despre credite la inceput sau la final!
Inafara de asta, nu vad de ce ar fi asa o regula, sunt multe amv-uri care au credite la inceput. (https://www.youtube.com/watch?v=AAmrAlg2lPE <- numele amv-ului, /watch?v=SnSaBI1U_24 <- credite efective).

Sunt de acord cu notele primite, dar mi se pare stupid motivul pentru descalificare (chiar daca nu as fi castigat nimic), mai ales ca nu scrie in regulament nimic de genul. Va rog sa modificati sau sa-mi dati un motiv bun pentru descalificare (cum ar fi troll ending big_smile).

Totusi sunt curios "calitate" la ce se refera? Calitatea efectiva a videoclipului sau a editarii overall?

Also, felicitari guys pentru editare smile

EDIT: Am inceput sa ma uit la AMV-urile castigatoare si cel de pe primul loc, Within, are numele AMV-ului la inceput. Presupun ca e o greseala?

3 Editat de nezumichan (09-11-2016 16:46:57)

@dumitru.nemtuc: Nu sunt din organizare, dar cred ca problema nu a provenit de la numele AMV-ului, ci de la creditele din anime care au ramas in anumite secvente pe care le-ai folosit la inceput. Nu este specificat clar in regulament (desi poate ar trebui), dar cred ca intra in aceeasi categorie cu logo-urile, watermark-urile si subtitrarile uitate. Alege scene curate pe viitor sad

Lasand asta la o parte, felicitari tuturor! big_smile Mi-au placut mult toate AMV-urile premiate (pe mine ma exclud, bineinteles, nu prea inteleg ce caut acolo XD).

Felicitari, atat castigatorilor, cat si tuturor participantilor. Au fost multe clipur reusite anul asta, toti ati fost grozavi. Keep up the good work, everyone big_smile

Poate sa imi lase cineva alt link cu notele juriului , ca nu se dechide cel original

Yuuki Ren a scris:

Poate sa imi lase cineva alt link cu notele juriului , ca nu se dechide cel original

Right click -> save link as... daca browseru incearca sa afiseze fisierul.

Sau incearca cu linkul asta: Jurizare AMV pe google docs

A fost o jurizare corectă, din punctul meu de vedere. Nu mă așteptam să fie așa transparentă notarea, felicitări!

Felicitări și câștigătorilor, de la an la an devin tot mai bune amv-urile.

8 Editat de Iubicola (06-11-2016 17:04:03)

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor!
Multumesc mult pt loc~ :3
Exact cum a spus si Kazumo, de la an la an devin tot mai bune amv-urile. Cred ca anul asta mi-au placut toate amv-urile inscrise, keep it up! smile De asemenea multe multumiri organizatorilor big_smile nu e deloc usor sa organizezi un festival/concurs, ai o intreaga responsabilitate pe umeri. Good job guys big_smile